Het verschil tussen je proefabonnement en lidmaatschap

Tijdens je trialperiode heb je zeven dagen de tijd om rustig te kijken of Defellow voldoet aan jouw wensen. Gedurende deze periode zijn er echter een aantal functies nog niet beschikbaar.

In dit artikel vertel ik je welke functies er beschikbaar komen nadat je jouw proefabonnement hebt overgezet naar een Defellow lidmaatschap.

SEO functies

Defellow heeft een groot aantal SEO-functies die jou helpen bij het beter vindbaar maken van je website. Denk onder andere aan functies als:

• Broken link checker
  • Knowledge Graph
  • Social Graphs
  • Titels & meta’s
  • Lokale SEO
  • Google Nieuws sitemap

Trackingcodes & cookies

Uiteraard is het in Defellow mogelijk om jouw (bijvoorbeeld Google Analytics) trackingcodes toe te voegen aan je website. In de tijdens de proefperiode is dit echter nog niet mogelijk. Om deze reden is ook de cookie notice bar nog niet te gebruiken.

Gebruikers toevoegen

Na je proefperiode is het mogelijk om zoveel gebruikers toe te voegen als je zelf wilt. Je kunt gebruikers verschillende rollen geven. Tijdens de proefperiode sta je er even alleen voor 😉.

Domain mapping

Zodra je een website aanmaakt krijgt deze een URL zoals: jouwsite.defellow.online.

Het is na je proefperiode mogelijk om je eigen domein (bijvoorbeeld: jouwsite.nl) te mappen.

Overtuigd

Ben je overtuigd van alle mogelijkheden die Defellow websitesoftware jouw organisatie te bieden heeft en wil je die extra stap gaan maken? Via het klantportaal kun je jouw proefabonnement gemakkelijk overzetten in een premium lidmaatschap. Hoe je dat doet, lees je hier!